Η κουζίνα του Oliviera αποτελεί έναν σύγχρονο φόρο τιμής στην ελληνική γαστρονομία, εστιάζοντας σε φρέσκα, εποχικά υλικά από ένα ειδικά επιλεγμένο δίκτυο Ελλήνων παραγωγών. Ήρθε η στιγμή να μοιραστεί αυτή η προσέγγιση της ελληνικής κουζίνας και εκτός συνόρων, συγκεκριμένα στη Ζυρίχη.
Το Mandarin Oriental, Costa Navarino φέρνει τις πλούσιες γεύσεις του βραβευμένου εστιατορίου Oliviera στη Ζυρίχη. Από τις 14 έως τις 17 Μαΐου 2025, το Savoy Brasserie & Bar του Mandarin Oriental Savoy, Zurich, θα φιλοξενήσει μια αποκλειστική γαστρονομική εμπειρία, επιμελημένη από τον Γάλλο Executive Chef Bertrand Valegeas και τον Executive Sous Chef Σπύρο Γεωργάκη. Οι δύο σεφ θα ταξιδέψουν στη Ζυρίχη για να παρουσιάσουν ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού για μεσημέρι και δείπνο, εμπνευσμένο από τις μαγευτικές ακτές του κόλπου του Ναυαρίνου. Μάθετε περισσότερα.