Μόλις λίγες ώρες πριν από την αναγγελία του «Χριστός Ανέστη» και τη στήση των γιορτινών τραπεζιών σε όλη την Ελλάδα, ο σεφ Λευτέρης Σουλτάτος ετοιμάζεται να μπει στην κουζίνα και να δημιουργήσει την απόλυτη πασχαλινή μαγειρίτσα, ένα πιάτο που θα μείνει αξέχαστο.
Ο γνωστός σεφ, σύζυγος της ηθοποιού Βάσως Λασκαράκη, δεν κρατάει τα μυστικά της τέχνης του μόνο για τον εαυτό του. Αντίθετα, μοιράζεται γενναιόδωρα τη δική του συνταγή για την παραδοσιακή μαγειρίτσα, η οποία από το 2019 που τη δημοσίευσε, έχει γίνει viral κάθε χρόνο.
Η συνταγή που γιορτάζεται κάθε Πάσχα
Με χρόνια εμπειρίας στο πεδίο της γαστρονομίας και αληθινό πάθος για την καλή κουζίνα, ο Λευτέρης Σουλτάτος έχει τη μαγική ικανότητα να μετατρέπει ακόμη και το πιο απαιτητικό πιάτο σε μια εύκολη και απολαυστική διαδικασία.
Βήμα προς βήμα, εξηγεί πώς να δημιουργήσεις μία μαγειρίτσα με πλούσια, παραδοσιακή γεύση και βελούδινη υφή — αυτή που κάνει τους μικρούς και μεγάλους να επιθυμούν και δεύτερη μερίδα.
Η συνταγή του δεν είναι απλώς μία ακόμη παραλλαγή: είναι ένα γευστικό statement που ανανεώνει την παράδοση και αποδίδει τη σημασία στο Αναστάσιμο δείπνο που του αξίζει.